Over CityGoose

Wat is CityGoose?

 CityGoose zijn unieke stadsspellen: ontdek de stad wanneer je wilt met je eigen familie, vrienden, collega's. CityGoose spellen zijn ontworpen door en voor echte stadsavonturiers.  

CityGoose stadsspellen zijn momenteel te spelen in Maastricht, Den Bosch, Nijmegen, Utrecht, Den Haag, Deventer, Rotterdam en Valkenburg

CityGoose stadspellen zijn ideaal voor een familieuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje. Je gaat op pad wanneer jij dat wilt. Reserveren is niet nodig, je bepaalt dus zelf de dag en het tijdstip! 

CityGoose brengt het karakter en de geschiedenis van steden in beeld en laat jouw - de speler - hiervan genieten. Bijzondere routes met puzzels en cryptische aanwijzingen dwingen je op andere wijze naar een stad te kijken. Dit maken de City Goose spellen zelfs uitdagend voor mensen die al jaren in een stad wonen!

 

Dossier Flikken

Ga je voor de spanning en sensatie vanDossier Flikkenen los jij een moord op? Je ontvangt een politiedossier en al wandelend ontdek je wat er gebeurd is; wie is de moordenaar, wat is het motief en nog veel meer!

 

City Code

Of kraak jij de City Code door scherp te analyseren en verbanden te zien waar een mens normaal geen oog voor heeft? Je ontvangt een "dagboek" van een archeoloog met oude aantekeningen. Deze brengen je op mooie plaatsen in de stad. Daar ontrafel je het geheim van de stad!

Waarom is CityGoose zo leuk?

 • Speel wanneer jij wilt!  7 Dagen in de week, bijna 24 uur per dag.
 • Speel het hoe jij wilt, in je eigen tempo, met pauzes of overnachting tussendoor.
 • Speel met je eigen gezelschap! Je hebt dus geen begeleiding nodig.
 • Je eigen stad beter leren kennen of een nieuwe stad ontdekken, op een unieke wijze.
 • Elke stad heeft zijn eigen verhaal. Pas dus op, het is verslavend!
 • Stadsavontuur vanaf € 3,50 per persoon.
 • Ideaal voor familieuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes!
 • Leuke actieve bezigheid voor zowel jong en oud!
 • Website ondersteuning met hints tijdens het spel.
 • Zelf achteraf je oplossing controleren op de website.
 • Bestel nu!

Ik heb toch nog vragen

Voor veel voorkomende vragen kijk op FAQ, klik hier! Als je vraag daar niet beantwoord wordt mail ons op info@citygoose.nl

Wie is CityGoose?

CityGoose stadspellen bestaat uit een team enthousiaste stadsavonturiers. Wij houden van steden, spellen, mysteries en ontdekken. Wij hebben jarenlange ervaring in de evenementenwereld en steken onze nek uit om onze ervaringen met anderen te delen. CityGoose blijft nieuwe verhalen in nieuwe steden ontwikkelen.

 

Waar te koop?

CityGoose stadspellen zijn te koop via deze webshop en ook bij de VVV kantoren in 7 steden (Maastricht, Den Bosch, Nijmegen, Utrecht, Den Haag, Deventer, Rotterdam en Valkenburg (dus niet in Amsterdam!)

 

Nu bestellen

Je kunt het spel nu direct bestellen. Als je het voor 16.00 uur bestelt, gaat het diezelfde dag nog op de bus. Als Post NL meewerkt heb je tussen 1 en 3 werkdagen erna in de bus. Het pakketje kan gewoon door de brievenbus. Als je het direct wilt hebben, ga dan naar een VVV kantoor in de stad van je keuze. 

 

 CityGoose_Logo